Συνολικές προβολές σελίδας

13 Αυγ 2011

Αστροφυσικός της NASA διαρρέει στοιχεία εξωγήινων μηνυμάτων.

H NASA προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει μηνύματα που λαμβάνει από γειτονικά αστέρια!!!! .. ΠΡΟΣΟΧΗ ... .. αυτές οι πληροφορίες εξακολουθούν να είναι εμπιστευτικές από την Judy Fältskog μέσα από την NASA και δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί , λόγω ελλιπών στοιχείων!! Συμφώνα πάντα με τον συγγραφέα και ερευνητή Wayne Herschel.
Παρακάτω είναι τα αστέρια και μερικά στοιχεία ,όπου αναφέρονται ως
κατοικήσιμοι αστέρες , όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις
υπόλοιπες δημοσιεύσεις της Judy Fältskog!
Η Judy αναφέρθηκε σ’αυτό το ασυνήθιστο εύρος ραδιοφάσματος και με την ραδιοτηλεσκόπια αναφέρει τα ακόλουθα αστέρια:
Epsilon Eridany,

Izar (Epsilon Bootes),

Thuban (Alpha Draconis), ... See More

Proxima Centauri

Aldebaran in Taurus
Είπε ... «Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που συλλέξαμε, συνεχίζουμε και προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να αποκωδικοποιήσουμε τα στοιχεία".
Επίσης, ραδιοτηλεσκοπία σε όλο τον κόσμο έχουν στοχεύσει τα αστέρια αυτά και προσπαθούν έτσι πιο γρήγορα για να μπορέσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τον κώδικα ...

Η Judy είπε ... "Μου είπαν ότι έχει φτάσει το θέμα σε διπλωματικό επίπεδο. Μαντέψτε ποιος είναι ο κύριος διαπραγματευτής; Πολύ σύντομα θα πρέπει να ενημερώνεστε με τρόπο μυστικότητας, μέσω FB , Blokes και email. Αυτό είναι… αν θέλουμε να βγει όλη αλήθεια στο κοινό,
"πολλοί άνθρωποι εδω στο παρατηρητήριο είναι σε σύγχυση και μπερδεμένοι περπατούν πάνω-κάτω στους διαδρόμους . Ελπίζω να κρατήσουν την πολιτική έξω από την Επιστήμη!!!"
Αυτό το σήμα φαίνετε να απευθύνεται σε εμάς, ως είδος, λόγω της κατεύθυνσης του προς τον πλανήτη μας. Μόνο + - 1% του σήματος φαίνεται να διαμορφώνεται και τα υπόλοιπα φαίνεται να είναι μια πρόοδος στο δυαδικό κώδικα ταξινόμησης. Υπάρχουν τόσες πολλές υπο-μεταφορείς δεσμοποιημένες σε αυτό το μήνυμα. Δεν νομίζω ότι έχουμε την τεχνολογία αυτή στον πλανήτη μας προς το παρόν για να κάνουμε αυτή τη μορφή επικοινωνίας σε αυτή τη συχνότητα. Βεβαία δεν έχουμε βγάλει ακόμα κάποια συμπεράσματα... Ωστόσο μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν είναι γήινο , αλλά μπορώ να πω, πως προέρχεται από ανώτερης νοημοσύνης όντα πέρα από το ηλιακό μας σύστημά.
Η Επιστήμονας της NASΑ είχε δηλώσει πριν λίγες εβδομάδες…
Είμαι αστροφυσικός / ΡΑΔΙΟαστρονόμος (Θεωρητικής) Φυσικής. γνωρίζω ότι μας επισκέπτονται όντα από άλλα συστήματα αστέρων και ότι είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι ενοικιαστές του πλανήτη μας. Εγώ η ίδια είχα επαφή μαζί τους και για αυτό είμαι πρόθυμη να βγω ως επιστήμονας και να αναγνωρίσω την ύπαρξή τους.
Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις αποκαλύψεις της Judy Fältskog και θα σας ενημερώνουμε με καινούρια νέα από την αποκαλυπτική αστροφυσικό της NASA.
ΠΗΓΗ: http://mealimatia.blogspot.com/2010/10/nasa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου